To "ΕΛΛΑΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ"

Το "ΕΛΛΑΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ":
  1. είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα οικονομικά, άμυνας, εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.
  2. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
  3. Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
  4. Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας (el-las@hotmail.com) για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
  5. Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία. Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
  6. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! Χρησιμοποιείε την ελληνική γραφή και όχι greeklish, δυσκολεύουν αρκετούς αναγνώστες μας.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Σαν ιδιοκτήτης και ιδρυτής αυτού του blog και έχοντας μία εμπειρία των 7 ετών στην ενημέρωση στο διαδίκτιο, ειναι πραγματικά ντροπή να μην έχουν να ταΐσουν γονείς τα παιδιά τους, αυτά να λιποθυμούν μέσα στην τάξη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχολείται με την ζωή "διασήμων" και το τί κάνουν!
Δείτε την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε τι εννοώ! Αυτός που σχολείασε αυτά τα πράγματα πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου